Dansk da
  • Dansk da
  • English en
Dansk da
  • Dansk da
  • English en
Indkøbskurv 0

Om os

Hvem er vi?

Ilunay Jewelry er en online dansk smykkeforretning med fokus på smykker, der skaber værdi i hverdagen. Vi elsker at kombinere tidens trends med det klassiske og bestræber os altid efter at kunne tilbyde vores kunder et stort udvalg af fantastiske smykker.

Ilunay Jewelry kom til verden for at kunne give kunder adgang til smukke smykker, som får en til at shine, uden at det nødvendigvis behøver at koste en formue. Det er med stor passion, at vi arbejder på højtryk for at kunne levere trendy, klassiske og uimodståelige smykker.

Kvalitet

Smykkerne er lavet af 925 sterling sølv og nogle er guldbelagte med 14-18k guld. De sten vi benytter os af er kubisk zirkonia sten, hvilket er kunstigt fremstillede sten der ligner diamanter utrolig meget i forhold til shine. Dette gør også, at vi er i stand til at tilbyde vores smykker til en overkommelig pris. Til sidst, men ikke mindst, er vores smykker stærkt rhodiumbelagte, hvilket giver dem meget slidstyrke i forhold til almindelige smykker og som en ekstra bonus, så skinner de endnu mere.

Vi håber, at du kan lide vores smykker, lige så meget som vi kan, og at du lader dig inspirere af vores udvalg. ♥